joi, 4 septembrie 2008

CeasuL-accesoriu de invidiaT





Ceasuri pentru experti:
Profesionistii au intotdeauna la mina ceasuri specializate, cu numeroase functii. Afla care este piesa potrivita in functie de activitatea fiecaruia.

Omega Speedmaster:

n timpul misiunii Apollo 13, o explozie a afectat aparatul de zbor. Astronautii au fost nevoiti sa economiseasca energia pentru manevrele de amerizare. Precizia ceasurilor Omega Speedmaster i-a ajutat sa calculeze cu exactitate consumul generat de racheta ce trebuia sa redirectioneze traiectoria navetei. Pentru contributia avuta, Omega a primit din partea NASA mult rivnita distinctie "Snoopy Award".

Omega Seamaster Planet Ocean

e ce e profi?

Este dotat cu o supapa de heliu, pozitionata in dreptul orei 10 si marcata cu simbolul "He", ce permite depresurizarea carcasei.

Pret

9.850 RON - mecanism automatic, rezerva de mers 55 ore, carcasa (45,5 mm diametru) si bratara din otel. Etans la 600 m.


Longines Hydroconquest

Producatorul elvetian a lansat "la apa" modelul HydroConquest in dorinta de a-i cuceri pe cei pasionati de scufundari. Ceasul este dotat cu un mecansim automatic bazat pe celebrul si, totodata, fiabilul Valjoux 7750, iar raportul calitate-pret este excelent.

Bell&Ross BR 03-94 Instrument

Replica autentica a ceasurilor de bord din avioane, prin forma si sistemul de prindere in patru suruburi, BR 03 este o serie destinata profesionistilor aerului. O alternativa redusa in dimensiuni a seriei BR 01 XXL (46 mm diametru).

Niciun comentariu: